Masthead header

Newbornfotografering 2.500:-

Nyss hemkommen från sjukhuset och landat hemma, sitter ni och förundras över livets gåvor. Ett nytt litet mirakel har sett dagens ljus och detta är början på någonting nytt. I och med allt nytt som händer å sker runt er nya familjemedlem, så är det lätt att glömma av den första tiden i barnets liv. Det är en tid av matning, rapning och blöjbyten som står på schemat och då kanske ni inte har tanken på att fota er älskling.

 

Mitt hjärta brinner för gravid/nyfödd och barnfotograferingar, och som fotograf hjälper jag er att dokumentera de första dagarna i ert barns liv i form av bilder. Fotograferingen sker under barnets första 4 – 15 levnadsdagar, då de sover som mest och är formbara för sessionen. Efter 15 dagar är risken stor att barnet vaknar lättare och att fotograferingen blir allt svårare att genomföra.

Fotograferingen sker i lugn och ro i ert hem och tar mellan 2-4 timmar. I tiden har jag räknat med matpauser, blöjbyten mm och allt sker i barnets takt. Jag använder mig av diverse rekvisita såsom stickade mössor, korgar, hårband, filtar.

Boka preliminärt fotograferingen i god tid innan barnet anlänt, då det är lättare att räkna ut fotograferingsdagen plus att det är lättare att få tid vid ev fullbokning.

        I priset inkluderas:

  • Konsultation per tel/mail
  • Förberedelser inför fotograferingen
  • Själva fotograferingen 2-4 tim
  • Efterredigering av de bästa bilderna
  • Alla redigerade bilder högupplösta

 

BACK TO TOP CONTACT ME EMAIL POST TO FRIEND
Cecilia Engberg - February 17, 2013 - 5:32 pm

Hej

Var i Sverige jobbar du, finn du tillgänglig i Stockholm?

Mvh
Cecilia

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*