Masthead header

Gravidfotografering 1200:-

Det är bara du och din älskade som vet hemligheten.

Ni har 9 månader att fantisera, drömma och planera. Kanske har ni redan gett bebisen ett smeknamn… Skrutten, bönan eller grodan..

En av de största händelser i ditt liv är när du blir gravid ni går från 2 till 3 eller kanske från 5 till 6 och skapar er en egen eller större familj.     Förväntan är stor och inköpen inför barnets ankomst är större. Det är en tid  du njuter då du känner magen växa och ler när du ser första bilden på din bebis hos barnmorskan.

Ta tid till dig själv och kanske din sambo att umgås med din mage innan födelsen. Föreviga graviditeten genom att fylla albumet med de första bilderna på er som gravida. Jag fotar i er hemmamiljö eller utomhus. Sambo och syskon får åxå dela glädjen och vara med på bild.

Tid för fotograferingen bör ske runt vecka 30-35 beroende på magens storlek, och ha i tanke på att boka i tid då mycket kan hända på några veckor och kroppen kan svälla mer än vad man vill ha med på bild.

Jag strävar efter att göra gravidbilderna så personliga som möjligt, så har du en eller flera personliga saker som du vill ha med i bilderna tar du med dig dem. Det kan vara en nalle eller ett par små babyskor eller liknande.

             I priset  inkluderas:

  • Konsultation per telefon/mail
  • Förberedelser inför fotografering
  • Själva gravidfotograferingen
  • Efterredigering av bilderna
  • Alla redigerade bilder Högupplösta
BACK TO TOP CONTACT ME EMAIL POST TO FRIEND
Nina - March 5, 2016 - 11:26 am

Hej Doris, jag och min man väntar vårt första barn ihop och tänkte ha lite minnen från graviditeten. Har du tid att fotografera oss kanske kommande vecka eller om två veckor? Jag är i vecka 35 just nu och bebis är beräknad 4/4. Vi är ganska flexibla med tider vardagar så ge gärna lite förslag när det passar dig. Vi bor i centrala Västerås. Har du några bilder på gravidfotograferingar som du skulle kunna visa/skicka för inspiration?

Tack på förhand,
Nina

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*